Fent xarxa, creant comunitat


Volem donar-vos la benvinguda a aquesta nova eina de la Xarxa d'Atenció a la Petita Infància de Sant Andreu Xarxa 0-3 per les amigues i amics)  citant aquella coneguda frase: "Cal tota la tribu per a educar un infant". El nostre propòsit  està perfectament expressat en aquesta  idea simple, clara i poderosa que ens ha regalat la cultura africana.

La Xarxa 0-3 pretén exactament això. Crear consciència de "tribu", de comunitat, entre totes i tots els qui estem implicats en la criança i l'educació dels nostres petits infants als diferents barris que composen  el Districte de Sant Andreu.
Enfortir els vincles entre els diversos agents que intervenim sobre aquest sector tant important de la nostra societat. Compartir coneixements i experiències. Construir estratègies comunes per a millorar la cura que en tenim tots plegats. Donar a conèixer els recursos de que podem disposar al nostre territori i, sobretot, donar-nos mútuament  l'ajut, el suport i els coneixements que necessitem per sentir-nos més eficients, més preparats i més segurs en la criança dels nostres petits infants.

Tan senzill, tan ambiciós com això....

Aquest blog que avui us presentem, vol ser una peça més d'aquest engranatge de complicitats que estem mirant de teixir. Un espai que ens permeti estar en contacte, donar a conèixer les activitats que anem organitzant i els diferents professionals i serveis que hi estem treballant. Un lloc on compartir notícies, informacions i reflexions.  

Necessitem, però,  poder escoltar-vos...  Necessitem els vostres comentaris i preguntes, les vostres suggerències, les vostres experiències, el vostres coneixements i els vostres dubtes, les vostres queixes....

Volem que aquest blog sigui, no només un espai de informació sinó també, i sobretot, una eina de dinamització.

Volem fer xarxa, crear comunitat...

Ens hi voleu ajudar?Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada