Recursos per a mares i pares


En aquesta pàgina hi trobareu enllaços amb els diferents recursos relacionats amb la petita infància que estan a la vostra disposició. Des de recursos educatius i per al lleure fins a serveis sanitaris  i serveis socials.


Guia de serveis per a la petita infància i les seves families.
Editada al desembre del 2011, és la primera publicació de la Xarxa 0-3 anys de Sant Andreu, hi trobareu tots els recursos per a la petita infància al Districte de Sant Andreu. (cliqueu sobre la imatge per accedir-hi)
El portal dels serveis educatius per a la petita infància de l'Ajuntament de Barcelona.
Tota la informació sobre escoles bressol, activitats musicals i àmbits familiars a la ciutat.(cliqueu sobre la imatge per accedir-hi)

El programa de Suport educatiu a les famílies té com objectiu impulsar la implicació de les famílies com a agents educatius fonamentals.
Aquí hi trobareu totes les activitats que s'estan desenvolupant agrupades per districtes. (cliqueu sobre la imatge per accedir-hi)

L'Institut Municipal d'Educació impulsa els següents tallers: "Ballmanetes" per a nadons d'entre 2 i 11 mesos, "Arri, arri, Tatanet" des de 12 fins a 23 mesos, "Salta Miralta" per a nadons entre 2 i 3 anys, "Sol Solet" per a infants de 3 anys i "Virolet " per a nens i nenes de 4 anys.(cliqueu sobre la imatge per accedir-hi)

http://www20.gencat.cat/docs/Educacio/Documents/ARXIUS/Recomanacions%20alimentaci%C3%B3%200-3%20anys.pdf

Alimentació. Aquesta guia, fruit del treball i consens de diferents professionals de la pediatria, la docència i de la nutrició, és un instrument útil d'informació i d'assessorament amb l'objectiu de millorar la qualitat de l'alimentació dels infants i el seu desenvolupament. (cliqueu sobre la imatge per accedir-hi)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada